Seo çözümlü seviye kullanımı sunan eklenti, yaklaşık 30 milyon kullanıcı tarafından da indirilme özelliğine sahiptir. WordPress üzerinde yer alan bu eklenti birden fazla geliştirici ekip tarafından hazırlanarak, oluşturulmuştur. Özellikle profesyonel olarak wordpress üzerinde hizmet veren bu eklenti, Michael Torbert’in büyük katkıları doğrultusunda oluşturulmuştur.
Sistem üzerinde 57 dile çevrilerek, kullanıcı kişi veya kişilere hizmet veren eklenti, dahili API desteği ile çalışmaktadır. Otomatik olarak meta etiketi oluşturma özelliğine sahip olan eklenti, XML harita desteğini de içerisinde bulundurmaktadır. All ın one seo pack eklentisi, performans ayarlarını kolaylıkla wordpress üzerinden ayarlayabilmektedir.
Tüm bunların haricinde Google analytics desteğini de veren bu eklenti, woocommerce kod entegrasyonu üzerinden kurulum göstermektedir. All ın one seo pack eklentisi indirme için ücret talep etmeyen, ancak ek uzantılarda ve yıllık lisans kaydı için ücretli olarak çalışan bir eklentidir.
WordPress All In One Seo Pack Kurulumu Nasıl Yapılır?
WordPress üzerinde all ın one seo pack kurulumu yapmak, basit bir düzey sistematiğinde geliştirilmektedir. Özellikle ücretli olarak kullanılan bu eklenti olgularından daha fazla pragma sağlayacak şekilde yararlanmak için kurulum şarttır. Video rehberleri, sosyal medya üzerindeki entegrasyon ekstraları ve gelişmiş google destek seçeneklerinden yararlanmak için öncelikle, eklenti indirilip, eklenmelidir. Eklenen eklenti oluşumu, etkinleştirme ayarları üzerinden etkin kılınarak, temel ayarlar bölümüne gidilmelidir. Etkileştirilen eklenti sayesinde, worspress sekmesinin sol menü kitapçığında çıkan all ın one seo pack eklentisine tıklanmalıdır. Tıklanan eklenti uzantısı, sizi kurulum için tekrardan ayarlar kısmına yönlendirecektir. Burada halletmeniz gereken husus veya unsurları bu sayede sistem içeriği tarafından kolaylıkla yapabilirsiniz.
All In One Seo Pack Ayarları Ayarlama
All ın one seo pack kurulumu esnasında yönlendirilen ayarlar sekmesinde, eklenti ayarlarını yapmak için sırasıyla dikkat edilmesi gereken kurallar aşağıda sıralandığı şekildedir;
• Kurulum esnasında yapılan ayar düzeni sayesinde Canonical URLs ve Set Protocol for Canonical URLs üzerinde tamamlanmış iki tik işareti bulunmalıdır.
• Daha sonra kurulum ayarlarının son aşamasında yer alan menü üzerinde soru işareti altında olan bilgiler, gözden geçilerek bir daha yapılıp onaylatılmalıdır.
• Eklenti etkinleştirme ve kurulum işlemleri gerçekleştirilirken, SSL sertifikasına sahip olanlar, bu işlemler dışında birde HTTPS kullanım ayarlarını ayarlamak durumundadırlar.
• Tüm bu işlemlerinin ardından biten eklenti kurulumunu, ana sayfa ayarları üzerinden de son kez kontrol edebilirsiniz. Bunun haricinde kişisel ayar hususlarını halletmek ya da başlık veya anahtar kelime gibi unsurları düzeltmek içinde ayarlardan düzenleme gerçekleştirilebilmektedir.