1. Anasayfa
  2. Haberler

Pokemon GO AR+ Modu IOS’tan Sonra Android İçin de Geldi

Pokemon GO AR+ Modu IOS’tan Sonra Android İçin de Geldi
0

Oyun ilk günkü kadar çok fazla meşhur olmasa bile halen büyük bir grubun oynadığı Pokemon GO için güncelleme yapıldı. Pokemon GO, henüz piyasaya çıkmadan birkaç sene önceki yayınlanan tanıtım videolarını hatırlarsanız eğer, sanki Pokemonlar hayatımızın dönüm noktasında yer alacakmış gibi gerçeklik tanıtımları düzenlenmişti.

Fakat oyun piyasaya girdiği zamanda bütün bunların PR çalışmasından başka bir şey olmadığını anlamıştık.  Pokemon GO’nun gerçeklik desteği göstermelik ve oyunu da yavaşlatan bir yapısı vardı. Durum bu şekilde olunca kullanıcıların büyük bir bölümü bu özelliği devre dışı bırakmak zorunda kalıyordu. Daha önceleri IOS versiyonu için gelen AR+ modu ile arttırılmış gerçeklik önem taşımaya başladı. Dolayısıyla Pokemon’a yavaşça yaklaşıp yakalama şansınızı yükseltiyor ve korkutursanız da hedefiniz ortadan kayboluyordu.

Kullanıcılar tarafından çok fazla beğeni alan bu özellik artık Android kullananlar için de kullanıma uygun hale geldi. Sizler de AR+ modu ile eğlenceli bir hal alan Pokemon GO’yu cihazınıza indirerek oyuna başlayabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir