1. Anasayfa
  2. Haberler

Dünyanın İlk 4 Arka Kameralı Telefonunun Tanıtımı Gerçekleşti

Dünyanın İlk 4 Arka Kameralı Telefonunun Tanıtımı Gerçekleşti
0

Samsung’un yeni üst düzey akıllı telefonu Galaxy A9’un tanıtımları yapıldı. 4 kamerasıyla ilk olma özelliği taşıyan bu cihaz, donanım ve tasarımı sayesinde üst düzey özellikleri kullanıcılarına sunmakta.

Samsung’un akıllı telefon pazarını alt üst etmeyi planladığı Galaxy A9’a ait bilgiler uzun zamandır gündemde yer alıyordu. Bu cihazı bu kadar önemli olmasını sağlayan şey ilk dörtlü arka kamerası olan akıllı telefon olmasıdır. Samsung, düzenlenmiş olduğu basın etkinliğinde Galaxy A9 modelini resmi şekilde tanıtımını yaptı. Böylece ilk 4 arka kameralı akıllı telefon kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Galaxy A9, arka kamera kurulumu sayesinde çok fazla tartışma yaratacak bir telefon olma özelliği taşıyor. Ancak bu cihaz sadece arka kamerası ile değil tüm özellikleriyle beraber akıllı bir telefon olma niteliği taşıyor. Bu akıllı cihazın 6.3 inçlik Full HD + ekranı mevcut. Cihaza ön taraftan bakıldığı zaman ‘’Edge’’ olmayan Galaxy S9+ denilebilir. Fakat cihazın arka tarafına baktığınız zaman bambaşka bir telefon ile karşılaşıyorsunuz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir