1. Anasayfa
  2. Haberler

Huawei’nin Yeni Akıllı Saati FFC’de Çıktı

Huawei’nin Yeni Akıllı Saati FFC’de Çıktı
0

Ay başında Avrupa’da bir sertifika, Huawei’nin Watch GT isimli yeni bir akıllı saat üstünde çalışmalar yaptığını ortaya çıkardı. Ancak listelerde saat ile ilgili herhangi bir ayrıntı yer almıyor. Bugün aynısı olduğu varsayılan bir cihaz, FCC tarafından doğrulandı.

Huawei’nin çoğu alanda yer almak istediği biliniyor. Dolayısıyla giyilebilir teknoloji için adım atması çok enteresan bir olay gibi görünmüyor. Ortaya Huawei’nin yeni bir akıllı saati hakkında ayrıntılar ortaya atıldı. Buna göre, çıkan saatin özelliklerinden biri olan pili 410 mAh batarya ile geleceği düşünülüyor. Yeni Watch GT, Huawei’nin şimdilerde sattığı akıllı saatin bataryasından 10 mAh daha ufak. Fakat Apple’ın geçen günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği Series 4 saatlerin, 291 mAh’lik bataryasından çok daha fazladır. Saatin 5W’lık şarj istasyonu ile geleceği öngörülüyor. Ayrıca şarj istasyonu da USB-C kullanabilecek.

Saatin GPS özelliği sayesinde geleceği yazmakta ve Huawei’nin fitness odaklı bazı özellikler düşündüğü ortaya çıkıyor. Cihaz, NFC desteği ile gelecek ve kullanıcılara Google Pay ile temassız ödeme olanağı da sağlayacak. Tabi ki Google Pay dışında birçok alternatif de yer alacak.

İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir